Hillängen konstgräs, Ludvika
19 april 2015
14:00

Referat: Ludvika City - Nyhammars IF

Nyhammars U-lag gjorde en slätstruken insats i dagens match borta mot Ludvika City och det trots ett på papperet ganska bra lag med flera A-lags aktuella spelare. Ludvika City tog ledningen med 1-0 efter 15 min och de 5 sista minuterna i 1:a halvlek resulterade i 3 mål och City gick till halvtidsledning med 5-0. I andra halvlek så spelade NIF något bättre men trots ett antal chanser så gick inte bollen i mål utan City gjorde ytterligare 3 st. Det är som sagt svårt att spela när 1 springer och resten tittar på, det verkade som om NIF spelarna bara ställde ut skorna och trodde att det skulle lösa sig. Den enda som får godkänt är målvakte Robin Eriksson som gjorde det man förväntar sig. ex man räddar 2 avslut men hinner inte med det tredje för att ingen riktigt går in för att ta bort bollen då kan inte målet lastas på målvkten. Sedan så är det Rikard Magnil som kommer nära ett godkänt resten var slätstruket.